Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Alpro sojowe z żywymi kulturami bakterii z dodatkiem migdałów to w 100% roślinna alternatywa dla jogurtu. Stanowi dobre źródło wapnia, białka oraz witamin: E, B12 i D. Nie zawiera glutenu ani laktozy i powstaje z soi wolnej od modyfikacji genetycznych. Ma niską zawartość cukru i świetnie sprawdzi się w roli samodzielnej przekąski lub jako dodatek do owsianek czy musli.
baza sojowa (94,8 %) (woda, obłuszczone ziarno soi (9,8 %))
cukier
migdały (1,5 %)
wapń
stabilizator (pektyny)
regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, cytryniany sodu)
sól morska
przeciwutleniacze (mieszanina tokoferoli, estry kwasów tłuszczowych i kwasu askorbinowego)
aromaty
witaminy B12, D2, E
kultury jogurtowe (S. thermophilus, L. bulgaricus)
Może zawierać orzechy (nie zawiera orzeszków ziemnych). Produkt bezglutenowy. Naturalnie nie zawiera laktozy.
Bogaty w białko roślinne
Niska zawartość tłuszczu i cukrów.
Bezglutenowy
Bez laktozy
Produkt odpowiedni dla wegan
Zapachy | Zawiera |
Wymiar liczbowy 400
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Pot |
g
Średnia miara (e)
Najlepiej spożyć przed: na górze opakowania. Przechowywać w temperaturze od +1°C do +7°C. Po otwarciu szczelnie zamknąć i spożyć w ciągu 5 dni.
5
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 7
Alpro
Marka | Alpro |
V-Label (European Vegetarian Union)
Bogaty w białko roślinne Niska zawartość tłuszczu i cukrów.