Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Klasyczny Camembert z dodatkiem zielonego pieprzu to ser o okrągłym kształcie, równomiernie pokryty białą skórką, delikatny, o jednolitym miąższu koloru kremowego, lekko ostrym smaku i charakterystycznym dla serów pleśniowych zapachu. Wymaga ok. 14 dni dojrzewania w specjalnych warunkach. Dojrzewa od serca aż po brzegi.
mleko pasteryzowane
sól
pieprz zielony rozdrobniony
stabilizator: chlorek wapnia
podpuszczka mikrobiologiczna
bakterie fermentacji mlekowej
Penicillium candidum
Produkt może zawierać orzechy.
Wymiar liczbowy 120
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Pudełko |
Waga brutto 132
g
łotewski
polski
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 6
Président
Marka | Président |
Wyprodukowano w Polsce. Mleko pochodzi z UE.
Lactalis Polska Sp. z o.o.,
ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa
Wyprodukowano na zlecenie: Lactalis Polska Sp. z o.o., ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres: jakosc@lactalis.pl www.serypresident.pl
Lactalis Polska Sp. z o.o., ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres: jakosc@lactalis.pl www.serypresident.pl
jakosc@lactalis.pl
www.serypresident.pl